top of page

HASZNOS 
INFORMÁCIÓK

104k-badacsony-kohaz-ga.jpg
A házról

A Kőházat és a konyhát úgy alakítottuk ki, hogy minden kényelmi elvárásnak megfeleljen. A főépület nyáron klimatizált, ősszel-télen elektromos fali panelekkel és klímával is fűthető. A két épületrész külön áll, a konyha és a főépület között pár lépést kell tenni szabadtéren. A konyhában nagyméretű hűtőszekrény, mosogatógép, indukciós főzőlap, sütő, mikrohullámú sütő, vízforraló és kenyérpirító is található.  A kertben grillezhetsz, de tűzrakóhelyünk is van.

Ivóvíz

A hegyen nincs vezetékes víz. A zuhanyozáshoz, mosogatáshoz szükséges vizet ciszternában tárolt, megfelelően kezelt vízzel biztosítjuk, melyet ivóvíznek azonban nem ajánlunk. A konyhában ballonos ásványvíz áll rendelkezésre a főzéshez, kávéfőzéshez és vízfogyasztáshoz.

Internet, TV

A Kőházban nincs internet és televízió, ugyanis úgy gondoljuk, hogy ezek hátráltatják a teljes kikapcsolódást és a természeti környezetbe való belefeledkezést.

Ki- és becsekkolás

A szálláshelyet 15:00 órától lehet elfoglalni, távozáskor 10:00 óráig kell elhagyni.

A legkisebbeket is szívesen látjuk (max. 2 gyermek számára biztosított kényelmes férőhely), háziállatokat azonban sajnos nem áll módunkban fogadni.

A szállásdíj valamint az 500 Ft / fő / éj idegenforgalmi adó (IFA) kiegyenlítése előre utalással történik.

Megközelítés, Parkolás

A Kőház hegyi körülmények között található, Badacsonytomaj legmagasabban fekvő utcájában. Ősszel, télen, és kora tavasszal csúszós, meredek úton, erdőn keresztül lehet csak megközelíteni, érdemes még sötétedés előtt megérkezni!

Parkolni a ház előtt tudtok, amennyiben második parkolóhely szükséges, akkor az utcán is meg lehet állni, 30m-re az épülettől.

A foglalást követően a feljutással, házba való bejutással kapcsolatban pontos iránymutatást adunk.

Foglalási és lemondási feltételek

A foglalás érkezés előtt 14 nappal bármikor visszamondható, ez esetben a teljes foglalási díjat visszatérítjük. 13-tól 8 napon belüli lemondás esetén a foglalási díj 50%-a, 7 napon belüli lemondás esetén a teljes foglalási díj felszámításra kerül.

 

Ha bármely oknál fogva hamarabb kellene távoznotok a szálláshelyről, pénzt sajnos nem áll módunkban visszafizetni.

A vendégregisztrációhoz az NTAK (Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ) felé való adatjelentési kötelezettségünk miatt szükségünk lesz lakcím-, illetve személyi igazolvány fotóitokra.

bottom of page